Κατά κανόνα οι αποστολές γίνονται μέσω Ταχυδιανομής (Courier).

Οι χρόνοι παράδοσης των προϊόντων δεν είναι δεσμευτικοί για την εταιρεία καθως είναι δυνατόν να επηρεάζονται από αστάθμητους παράγοντες.

Η παραλαβή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με έναν από τους δύο παρακάτω τρόπους.

Στο χώρο σας από εταιρεία ταχυμεταφορών
Τα προϊόντα που παραγγείλατε θα αποσταλούν στη διεύθυνση που μας έχετε ορίσει με υπηρεσία ταχυμεταφορών. Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας δεν θα ξεπερνά τις 72 εργάσιμες ώρες.

Παραλαβή από το κατάστημα της επιλογής σας

Η επιλογή γίνεται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.Εάν επιλέξετε την παραλαβή απο κάποιο κατάστημά μας, παρακαλούμε έχετε υπόψιν οτι ο χρόνος παράδοσής της θα είναι περίπου από 5-9 εργάσιμες ημέρες.Εάν επιθυμείτε πιο γρήγορη παράδοση (απο 1-3 εργάσιμες ημέρες)  θα υπάρχει η επιβάρυνση τής μεταφορικής 3,50€.

Έξοδα Αποστολής

Τα έξοδα μεταφορικών καλύπτουν την αποστολή της παραγγελίας σας μέχρι την διεύθυνση αποστολής που δηλώνεται κατά την καταχώριση παραγγελίας.
Το κόστος αποστολής βαραίνει αποκλειστικά τον πελάτη.

Κόστος Αποστολής με Courier
Για αγορές πλέον των 100€ δεν χρεώνεστε έξοδα αποστολής. 
Για αγορές μέχρι 100€ η χρέωση είναι 3,50 €.

Οι παραπάνω αναφορές για το κόστος αποστολής των προϊόντων δεν ισχύουν για αγορές εκτός Ελλάδας.

Αποστολές Κύπρου

Για την άμεση αποστολή από Ελλάδα προς τον χώρο σας στην Κύπρο,χρειάζεται να προβείτε στην προπληρωμή τής παραγγελίας σας, με Paypal , η , κατάθεση σε τράπεζα,  και απλώς επιβαρύνεστε με τα έξοδα μεταφοράς, που είναι +12,00€.

Προσοχή:Οι παραπάνω χρεώσεις υφίστανται για αποστολές βάρους έως 1kg.Για αποστολές ανω τού 1 kg ,η χρέωση διαμορφώνεται βάσει τιμοκαταλόγου τής μεταφορικής.Σε αυτήν την περίπτωση καλέστε μας για διευκρινήσεις.