Κατά κανόνα οι αποστολές γίνονται μέσω Ταχυδιανομής (Courier).

Οι χρόνοι παράδοσης των προϊόντων δεν είναι δεσμευτικοί για την εταιρεία καθώς είναι δυνατόν να επηρεάζονται από αστάθμητους παράγοντες.

Η παραλαβή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με έναν από τους δύο παρακάτω τρόπους.

Στο χώρο σας από εταιρεία ταχυμεταφορών

Τα προϊόντα που παραγγείλατε θα αποσταλούν στη διεύθυνση που μας έχετε ορίσει με υπηρεσία ταχυμεταφορών. Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας δεν θα ξεπερνά τις 72 εργάσιμες ώρες.

Παραλαβή από το κατάστημα της επιλογής σας

Η επιλογή για την παραλαβή της παραγγελίας γίνεται κατά την ολοκλήρωση αυτής. Εάν επιλέξετε παραλαβή από κάποιο κατάστημά μας, παρακαλούμε έχετε υπόψιν ότι ο χρόνος παράδοσής της θα είναι περίπου από 5-9 εργάσιμες ημέρες με δωρεάν μεταφορικά .Εάν επιθυμείτε πιο γρήγορη παράδοση (από 1-3 εργάσιμες ημέρες) υπάρχει χρέωση μεταφορικών αξίας 3,50€.

Ο μέγιστος χρόνος κράτησης σε φυσικά καταστήματα παραγγελιών που δεν έχουν εξοφληθεί είναι 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που θα ενημερωθείτε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη προς παραλαβή.

Έξοδα Αποστολής

Τα έξοδα μεταφορικών καλύπτουν την αποστολή της παραγγελίας σας μέχρι την διεύθυνση αποστολής που δηλώνεται κατά την καταχώριση παραγγελίας.
Το κόστος αποστολής βαραίνει αποκλειστικά τον πελάτη.

Κόστος Αποστολής με Courier
Για αγορές πλέον των 25,00€ δεν χρεώνεστε έξοδα αποστολής. 
Για αγορές μέχρι 25€ η χρέωση είναι 3,50 €.

Οι παραπάνω αναφορές για το κόστος αποστολής των προϊόντων δεν ισχύουν για αγορές εκτός Ελλάδας.

Αποστολές Κύπρου

Για την άμεση αποστολή από Ελλάδα προς τον χώρο σας στην Κύπρο, χρειάζεται να προβείτε στην προπληρωμή της παραγγελίας σας, με Paypal ή κατάθεση σε τράπεζα,  και απλώς επιβαρύνεστε με τα έξοδα μεταφοράς, που είναι στα 15,00€.

Προσοχή: Οι παραπάνω χρεώσεις υφίστανται για αποστολές βάρους έως 1kg. Για αποστολές άνω του 1 kg, η χρέωση διαμορφώνεται βάσει τιμοκαταλόγου της μεταφορικής. Σε αυτήν την περίπτωση καλέστε μας για διευκρινίσεις.