Οι πολυεστιακοί φακοί έχουν σαν αποστολή τους να καλύψουν την καθημερινή όραση εξασφαλίζοντας ευκρινή εικόνα σε όλες τις αποστάσεις με ένα μόνο ζευγάρι γυαλιά.

Αυτό επιτυγχάνεται καθώς μεταβάλλεται η δύναμη του φακού όσο προχωράμε από το πάνω μέρος του προς το κάτω. Πρακτικά πραγματοποιείται μία ομαλή μετάβαση από την μακρινή στην μεσαία και στην κοντινή όραση χωρίς να εμφανίζεται το φαινόμενο της αναπήδησης της εικόνας και καλύπτοντας παράλληλα όλες τις ανάγκες μεσαίας όρασης όπως για παράδειγμα την απόσταση από τον υπολογιστή, το καντράν του αυτοκινήτου κλπ.

Μας παρέχει επίσης την καλύτερη αισθητικά λύση καθώς δεν υπάρχουν ορατές διαχωριστικές γραμμές μεταξύ της μακρινής και κοντινής εστίας.

Οι πολυεστιακοί φακοί εξελίσσονται διαρκώς τα τελευταία χρόνια έχοντας πλέον προσαρμοστεί με μεγάλη ακρίβεια στη φυσική διαδικασία της όρασης.

Τα καταστήματα Μάτι Μάτι σας προσφέρουν τα πολυεστιακά γυαλιά οράσεως που εξυπηρετούν ακριβώς τις ανάγκες σας ανάλογα με τις συνθήκες εργασίας και την καθημερινότητας σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Share this post

comments (0)

No comments at this moment